Staven Acht

Staven Acht is van alle 78 kaarten in de tarot de enige kaart die als aanwijzing geeft dat er NU een gebeurtenis voor de deur staat.

De kaart heeft eigenlijk geen diepere, verborgen betekenis. Het enige waar deze kaart je op wijst is dat er op dit moment een gebeurtenis aan de gang is die invloed heeft op jou en jouw leven. Over het algemeen gaat het hierbij om een positieve gebeurtenis.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Staven Acht een kaart die wijst op een impuls. Dat kan binnen je relatie zijn. Het kan echter ook een nieuwe flirt zijn. In ieder geval is het iets dat NU gebeurt.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat het antwoord op je vraag binnenkort werkelijkheid wordt. Deze kaart kan een aanwijzing zijn dat de ontwikkelingen die je vermoedt, al lang begonnen zijn. De kaart kan ook duiden op plotseling succes.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn geeft Staven Acht aan dat je bewustwordingsproces in een hogere versnelling komt. Misschien dat je het gevoel hebt dat er 'iets nieuws' in de lucht hangt, maar de kaart kan er ook op duiden dat je van onverwachte kanten nieuwe impulsen krijgt die je horizon verbreden.

In ieder geval is de levendigheid van deze kaart een sterke aanwijzing dat er spontane veranderingen op komst zijn.
Copyright
Privacybeleid
Contact