Zwaarden Tien

Doorboord met tien zwaarden in de rug. Reanimatie is hier overbodig. Een gewelddadiger einde is niet mogelijk. Zwaarden Tien is de kaart die als geen ander staat voor het grote loslaten.

Waar het eind bij de Dood uit de grote arcana meestal natuurlijk verloopt, is hier sprake van brute kracht. hier wordt met geweld een streep gezet achter een periode. Wat de kwestie ook is: deze kaart duidt erop dat de kwestie echt ten einde is.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Zwaarden Tien de kaart van de verbroken relatie. Het kan duiden op een escalatie die tot het beeindigen van de relatie leidt. Het kan ook duiden op een algeheel gevoel afgeknapt te zijn van de liefde.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een bepaalde taak, een project of een bepaald onderdeel van je werk met geweld hebt afgesloten. Hoe je ook te werk bent gegaan of nog steeds gaat: zachtzinnig gaat het niet.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn wijst deze kaart erop dat je uit alle macht je verstand gebruikt om ergens een streep onder te zetten. Het kan zijn dat je een bepaald idee laat vallen of dat je je levensovertuiging aan het loslaten bent.

Hoe dan ook: je laat hardhandig een visie los die lang de jouwe was. Deze kaart kan ook een waarschuwing inhouden dat je uit moet kijken om niet een idee of een inzicht kapot te maken dat lang waardevol voor je was.
Copyright
Privacybeleid
Contact