Zwaarden Koningin

Zwaarden Koningin vertegenwoordigt de vrouwelijke kant van het element lucht. Ze staat voor verstandigheid, onafhankelijkheid en waakzaamheid. Zwaarden Koningin is het symbool van je vermogen met je verstand alle problemen op te lossen en tot hogere inzichten te komen.

Vroeger zag men in deze kaart ook wel de ijzige prinses die door haar kille berekening iedereen op afstand hield. Geldt dat voor jou misschien?

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties duidt Zwaarden Koningin erop dat je je steeds beter bewust wordt van jezelf en van de verbindingen die je in je leven bent aangegaan. Onafhankelijk en zelfstandig sta je in je relatie. Je bent sterker dan vroeger en innerlijk gegroeid.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je bereid bent om van anderen te leren en dat je goed om je heen kijkt naar dingen waardoor je je kennis en ervaring kunt vergroten. Je voelt je onafhankelijk en kiest je eigen pad, zonder anderen van je te vervreemden.

Bewustzijn
In de sfeer van je bewustzijn staat de kaart aan de ene kant voor ideeen rijkdom, en aan de andere kant voor de kracht van het rationele inzicht. Dit is een kaart die een belangrijk proces van ontwaken en ontluikende zelfbewustwording symboliseert.
Copyright
Privacybeleid
Contact