Zwaarden Koning

Zwaarden Koning vertegenwoordigt de mannelijke kant van het element lucht. De kaart staat voor de kracht van het snelle, slimme, gewiekste verstand.

De schaduwzijde van deze kaart laat daarvan de negatieve kant zien: Zwaarden koning kan ook doortrapt en listig zijn. Begrip, analyse en inzicht staan tegenover koppigheid, ondoorzichtigheid en cynisme. Kies maar.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties duidt Zwaarden Koning op helderheid. Het analytisch vermogen van je verstand helpt je om patronen bij jezelf te onderkennen. Maar de kaart kan ook betekenen dat je meer afstand neemt tot de mensen die dicht bij je staan. Is dat wat je wilt?Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je je werk tactisch, flexibel en charmant doet. Maar ben je werkelijk zo belangeloos of spelen zaken als doortraptheid, raffinement en manipulaties ook mee in de manier waarop je je werk doet.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn wordt door de kaart een periode van verlichting aangegeven. Het gaat om nuchter inzicht, om leren, studeren en om analytisch denken.

In deze tijd scherp je je verstand om problemen en om jezelf en je drijfveren te doorgronden. De nadruk van deze kaart ligt bij logisch denken en objectieve inzichtelijkheid.
Copyright
Privacybeleid
Contact