Zwaarden Drie

Zwaarden Drie wordt vanwege de afbeelding vaak verkeerd begrepen. Veel mensen denken dat de kaart staat voor liefdesverdriet. Dat is echter slechts een deel van de duiding van deze kaart.

De belangrijkste betekenis van Zwaarden Drie is dat je een beslissing genomen hebt die tegen je gevoel ingaat. Dat kan bevrijdend zijn wanneer je vastzat in twijfelachtige gewoontes, maar het is niet slim wanneer je verstand laat heersen over gevoel.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Zwaarden Drie vaak voor liefdesverdriet. Dat hoeft echter niet meteen te duiden op het einde van een relatie. Het kan duiden op schuldgevoel na een ruzie of een andere ingrijpende gebeurtenis. Het kan ook zijn dat je teleurgesteld bent in de liefde an sich.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je op het punt staat om keuzes te maken die tegen je gevoel ingaan. Het kan zijn dat je een taak op je neemt die je eigenlijk niet ziet zitten of dat je gedwongen wordt om werk te doen dat je eigenlijk niet wilt doen. Zwaarden Drie kan er ook op duiden dat je gekwetst bent in je werk.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn geeft Zwaarden Drie aan dat je in een periode zit waarin je veelal pijnlijke inzichten doormaakt. Dat kan het inzicht betreffen dat je vertrouwde zienswijzen hebt moeten laten vallen die je altijd houvast gaven, maar die niet meer opgaan.

Het kan ook zijn dat je een besluit moet nemen dat je liever niet neemt omdat je de gevolgen van die beslissing niet goed kunt overzien. Hoe dan ook roept deze kaart je op om vastbesloten en consequent te blijven. Je ratio en je verstand helpen je om je uit de situatie waar je mee zit te bevrijden.
Copyright
Privacybeleid
Contact