Zwaarden Vier

Zwaarden Vier is de kaart die stilstand en afgedwongen rust verbeeldt. Veel mensen zien in deze kaart een voorbode van ziekte. Dat is niet geheel ten onrechte.

Een periode van ziekte is bij uitstek een periode waarin je tegen je zin in tot stilstand komt. Of je daaronder lijdt of dat je die periode gebruikt om uit te rusten is aan jou. Je kunt iedere vertraging, ieder moment van stilstand gebruiken om een meditatieve pauze te nemen.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties betekent Zwaarden Vier dat je geisoleerd bent of dat dreigt te raken. Het kan zijn dat je single bent en je hebt afgesloten voor mogelijke nieuwe geliefden. Het kan binnen je relatie betekenen dat je je hebt afgesloten voor die ander, waardoor je je ook hebt afgesloten voor liefde. Geef jezelf rust en verwen jezelf.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat het maar niet opschiet met je werk. Je bent druk bezig, maar het leidt tot niets. Het kan zijn dat je wordt tegengewerkt. Het kan ook zijn dat je zelf lethargisch te werk gaat. Heb je een adempauze nodig?

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn is Zwaarden Vier een kaart die erop kan duiden dat je teveel hooi op je vork hebt genomen waardoor je geestelijk niet meer goed in staat bent om helder te denken. Je hebt moeite met dingen waar je normaal gesproken geen moeite mee zou hebben.

Je hoofd zit vol en er kan niets meer bij. Gun jezelf een pauze en vertrouw erop dat je problemen na die pauze eenvoudiger op kan lossen door nu alles op alles te zetten.
Copyright
Privacybeleid
Contact