Zwaarden Acht

Zwaarden Acht geeft aan dat je een belangrijk deel van jezelf niet tot leven laat komen. Dit is de kaart van de verboden, de frustraties en de remmingen. Die vinden vrijwel altijd een oorzaak in jezelf.

Vraag jezelf eens af waarom jij er niet helemaal voor jezelf mag zijn. Wat is het dat jij jezelf niet toestaat? Misschien moet je wat minder streng zijn voor jezelf.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Zwaarden Acht voor je geremdheid. Welk aspect van jezelf verbloem je voor mensen die dicht in je buurt staan? Waar ben je bang voor? De kaart spoort je aan om verandering te brengen in je toestand. Laat jezelf maar zien dat je je gevoelens de baas bent.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je dingen onderdrukt. Je beperkt je in je werk door delen van jezelf uit te schakelen. Wanneer dit tijdelijk is, is dat prima, maar hoe gelukkig ben jij in je werk op het moment dat je dag in dag uit jezelf beperkt?

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn heeft Zwaarden Acht twee betekenissen. De kaart kan symbool staan voor de dominantie van je ratio, waardoor je emoties onderdrukt worden.

De kaart kan ook betekenen dat je ervan bewust bent dat je emoties meer aandacht verdienen. In beide gevallen geldt: het kan geen kwaad om goed te luisteren naar het kleine stemmetje in je, en eens wat meer te vertrouwen op je emoties en instincten.
Copyright
Privacybeleid
Contact