Zwaarden Negen

Zwaarden Negen is de kaart van de slapeloze nachten. Zwaarden Negen staat voor teneergeslagenheid en grote zorgen. Het kan zijn dat je een slecht geweten hebt dat daarvoor zorgt.

Waarschijnlijker is echter dat je je teveel laat leiden door de omstandigheden in je leven. Deze kaart spoort je aan om het allemaal eens wat minder zwart in te zien.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat Zwaarden Negen voor de ultieme angst om verlaten te worden. Het kan zijn dat je in een eerdere relatie bent verlaten door je partner. Of was je zelf degene die de relatie verbrak om er maar zeker van te zijn dat de ander jou niet zou kunnen verlaten?

Hoe dan ook: de kaart duidt op schuld en twijfel. Zwaarden Negen spoort je aan om het verleden achter je te laten, net als een mogelijke toekomst, en te leven in het NU.Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je depressief en terneergeslagen bent ingesteld. Komt dat door je werk? Door je collega's? Door je baas? Het kan ook zijn dat je onzeker bent over je eigen kwaliteiten en je te maken hebt met faalangst. Ga bij jezelf na wat er moet gebeuren om je beter te voelen.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn symboliseert deze kaart donkere wolken die je heldere zicht op de zaken vertroebelen. Angsten, zorgen en schuldgevoelens, terecht of niet, dringen je bewustzijn binnen. Hierdoor kun je gefrustreerd raken of moedeloos.

Het kan zijn dat je niet de waarheid onder ogen durft te zien met betrekking tot iets wat je eigenlijk al heel goed weet. In dat geval zit er niets anders op dan toch eerlijk en zuiver kijken naar de kwestie waar je mee zit. Dat is de enige sleutel om tot een oplossing te komen.
Copyright
Privacybeleid
Contact