De Keizerin

Dit is de kaart die staat voor vruchtbaarheid op alle gebied. De Keizerin belichaamt de onuitputtelijke kracht van de natuur waarmee zij steeds weer nieuw leven schept. Op lichamelijk niveau staat de kaart voor groei en vruchtbaarheid.

Op geestelijk niveau is dit de kaart die creativiteit, ideeenrijkdom en vindingrijkheid symboliseert.

De kaart staat ook voor het vergroten van je inzicht. Het voortdurend geboren worden van het nieuwe leidt er enerzijds toe dat ons leven onafgebroken verandert, en anderzijds tot de noodzaak dat we de pijn van deze geboorten ook doorleven.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties wijst de kaart op veranderingen en vernieuwingen. De Keizerin wijst op levendigheid en leuke ontwikkelingen. Ook binnen en relatie is er sprake van een 'vruchtbare periode'. De Keizerin wordt ook wel gezien als een kaart die staat voor de wilde moeder van de begeerte.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Keizerin je zien dat je in een onrustige fase zit. Komen er veel nieuwe dingen op je af? Wordt er een beroep gedaan op je creativiteit en je probleemoplossend vermogen? Wat er ook aan de hand is, je kunt er van uit gaan dat de zaken zich zullen verbeteren.

Bewustzijn
Op het niveau van ons bewustzijn duidt deze kaart op nieuwe inzichten en kennis. Die kunnen op het eerste gezicht zowel prettig als onprettig zijn, maar op lange termijn vormen deze inzichten hoe dan ook een verrijking. Ze geven je het besef van het voortdurend stromen van het leven en leert je dat niet veel dingen werkelijk blijvend zijn.
Copyright
Privacybeleid
Contact