De Magier

De magier staat voor zelfbewustzijn, slimheid, handigheid en een actieve levenswijze. De magier staat voor een tijd waarin je juist ook moeilijke problemen overwint.

Uitdagingen treed je met een opmerkzame levenswijsheid en en scherp bewustzijn tegemoet.

hoewel de kaart de kracht van het bewustzijn voorstelt, drukt ze daarmee nog niet uit dat de intuitie en andere onbewuste krachten veronachtzaamd mogen worden.

Hoofd en hart samen vormen een eenheid. Alleen de zekerheid die daaruit voortkomt, kan bergen verzetten.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties wijst de kaart op een tijd van grote aantrekkingskracht en een sterke fascinatie. De kracht die door de magier wordt uitgedrukt kan alle moeilijkheden overwinnen, mits je de kracht op de juiste manier gebruikt. Dat betekent: aanwendt in het belang van allen, niet alleen in het belang van jezelf.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Magier je zien dat je initiatief moet nemen. Of het nu gaat om financieel succes, promotie of de afronding van een project: wanneer je zelf geen initiatief neemt, zul je niet slagen. Let wel op dat je uitstraling niet te bedreigend overkomt.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn staat de kaart voor de macht van het denken. De kaart toont je dat je door middel van innerlijke overtuiging en handigheid dingen kunt bereiken, die je niet eerder voor mogelijk hield. Op een dieper niveau betekent deze kaart dat je zelf verantwoordelijk, bewust en beslist je lot vormgeeft en de kunst van het leven onder de knie krijgt.
Copyright
Privacybeleid
Contact