Bokalen Ridder

Bokalen Ridder is een kaart die als geen andere kaart het gevoelsleven symboliseert. En dan met name de positieve kant van je gevoelsleven. De kaart symboliseert een vredige, liefdevolle sfeer en een goed humeur.

De kaart duidt op een ontspannen en harmonieuze tijd zonder conflicten en spanningen. Je geniet meer van het leven dan anders en staat open voor nieuwe indrukken.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties laat Bokalen Ridder je zien dat je in een periode zit waarin zorgeloos plezier hoogtij viert. Dit is een lente-kaart. Je voelt je vrolijk en verliefd. Op het leven. Op een nieuwe liefde. Op een oude liefde. Wie zal het zeggen?

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je in een ontspannen sfeer rustig en vrolijk aan het werk bent. Of dat werk wel zo succesvol is, is de grote vraag. Feit is in ieder geval dat je je plezierig voelt. Het kan goed zijn dat dit na de nodige strijd en conflicten tot stand is gekomen.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn duidt de kaart erop dat je je gevoel volgt en een dromerige kijk op de wereld hebt. Bokalen ridder geeft aan dat je door vrolijke gebeurtenissen geneigd bent tot een uitbundige, liefdevolle houding.
Copyright
Privacybeleid
Contact