Bokalen Twee

Een liefdevolle ontmoeting, een nieuw zachtmoedig contact, een verzoening of een liefdevolle omgang met een bekende. Dat is waar Bokalen Twee voor staat.

De kaart heeft duidelijk te maken met persoonlijke relaties, maar Bokalen Twee kan ook betekenen dat je in je werk, op reis of ergens anders met open armen wordt ontvangen. Bokalen Twee is een kaart die symboliseert dat je welkom bent en graag gezien wordt.Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is Bokalen Twee een kaart die kan duiden op een prille liefde of een verliefdheid. De kaart kan ook wijzen op een liefdevolle toenadering in een bestaande relatie. Bijvoorbeeld na een ruzie of een conflict.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je kunt rekenen op een goede samenwerking met collega's en dat je deel uitmaakt van een prettig werkklimaat. Je kunt rekenen op steun en sympathie van je omgeving.

Bewustzijn
Met betrekking tot je bewustzijn geeft Bokalen Twee aan dat je je veel met liefde en geborgenheid bezighoudt. Je treedt je medemens open tegemoet, waardoor je makkelijker en sneller geraakt wordt in je contacten met anderen. De kaart kan er verder op duiden dat je intens ervaart wat naastenliefde werkelijk betekent.


Copyright - Privacybeleid