Tarot van Isis - 4 - Vierkanten

Deze kaart staat symbool voorgemoedstoestanden, wil, vormgeven, opvoeding en maatschappij.

U bent recht doorzee en gaat vol zekerheid en zelfvertrouwen recht op uw huidige doel af. Uw weet daarin wat u wilt, bent zeer besluitvaardig en laat zich door niets weerhouden. U doet er alles aan uw doel te realiseren en heeft een vast vertrouwen dat dit ook zal lukken en onderricht anderen hoe dit ook te bereiken.

U grijpt daarbij alles aan dat u aan kunt grijpen en zal ook zeker niet aarzelen uw macht en autoriteit te gebruiken.

Langzaam maar zeker zult u uw doel dan ook bereiken en bouwt u een stabiele zekerheid op. Alles gaat nu een vaste vorm krijgen. Dit is ook de tijd waarin nieuwe kansen en opleidingen in het verschiet liggen.

Toch zult u zo nu en dan tegen een paar kleine begrenzingen op lopen, maar u weet daar altijd weer uit te komen omdat u alles van de positieve kant blijft bekijken en steeds opnieuw onderzoekt. U neemt daarbij uzelf en anderen steeds in bescherming.

Sleutelwoorden:
Recht door de zee, zekerheid, onstuitbare wil, positief, gezaghebbende persoonlijkheid, macht, besluitvaardigheid, beschermend, realiserend, vast vertrouwen, volhouder, orde, onderzoek, realisatie, bescherming geven en genieten, studies en opleidingen, begrenzingen, opbouwen van het bestaan, vormgeven.
Copyright
Privacybeleid
Contact