Tarot van Isis - 13 - Winter

Deze kaart is veel positiever dan hij lijkt. Hij staat symbool voor het inzien van fouten, verandering van koers, verjonging, verandering en vernieuwing en afscheid van het oude.

U heeft een behoorlijke moeilijke periode achter de rug waarin uw hele leven veranderd lijkt te zijn. Deze problemen waren niet altijd te voorkomen, maar sommige ontstonden door eigen gemaakte fouten en het afwijken van uw pad. Gelukkig zag u dat op tijd in en daarom gaat er nu veel ten goede veranderen.

Aan het oude komt een einde en het is tijd voor een hergeboorte. Er staat u dan ook een periode van verandering en vernieuwing te wachten, mede omdat u het roer totaal gaat omgooien. De storm gaat daardoor liggen.

U zult zich herboren gaan voelen en een totaal ander mens. Het zal zijn alsof u jaren jonger bent. Misschien is het ook nu wel de juiste tijd die lekkere verwenkuur te doen. Pas wel op dat u niet de dingen gaat verzaken als het weer even goed gaat.

Sleutelwoorden:
Uitdieping en vergeestelijking, intellectueel doordringen, metafysisch aangelegd, stoicijns, vrager ziet zijn dwalingen in, verzakingen, een moeilijke tijd achter de rug waarin het leven is veranderd, een totaal andere koers, herboren worden, verjonging en een periode van verandering en vernieuwing.


Copyright - Privacybeleid