Uitgebreide Verleden-Heden-Toekomstlegging - (2,95)

De Verleden- Heden- Toekomst legging is een unieke legging die ingaat op persoonlijke zaken die op dit moment een rol spelen. Je hoeft bij deze legging geen specifieke vraag te stellen. Je zult in het consult veel antwoorden en inzichten vinden die op dit moment voor jou belangrijk zijn.

Ben jij nieuwsgierig wat de kaarten jou vertellen? Ga dan nu dit consult aan!

Het Verleden spiegelt je datgene wat geweest is, maar wat onbewust nog een rol speelt, het Heden laat zien, hoe je er op dit moment voor staat, of in welke energie je zit, en wat je aan bepaalde dingen zou kunnen doen, en de Toekomst vertelt je hoe bepaalde dingen zich voor je kunnen gaan ontwikkelen op een langer termijn.

De uitleg bij de door jou getrokken tarotkaarten en wat ze jou willen vertellen, is geschreven door Petra Langen, paragnoste, medium en tarotiste en bekend van TV. Deze kaartlegging kun je zien als een persoonlijk mini consult. Je krijgt in een korte tijd, veel inzichten en de kwartjes gaan vallen.

Deze unieke en zeer uitgebreide legging kost normaal € 4,95 nu als aanbieding voor slechts € 2,95 en betalen kan je voor Nederland doen met iDEAL en voor Belgie met Mister Cash.