Matiging

Matiging is een ouderwetse term voor wat we tegenwoordig 'de menselijke maat' noemen. Evenwicht, gelatenheid, zielerust en harmonie zijn de steekwoorden die bij deze kaart horen.

De kaart toont je op die manier de vreugde die je voelt als je innerlijk in evenwicht bent en je goed voor jezelf zorgt. Indien van toepassing staat de kaart ook voor genezing.

De kaart roept je op om in stilte de weg te zoeken naar jezelf. Neem de tijd en verwen jezelf net zo lang tot je tevreden en gelukkig bent. Dat is waar deze kaart toe oproept.Liefde en relaties
In je persoonlijke relatie wijst deze kaart op 'de menselijke maat' binnen je relatie. Matiging staat voor een vredige en ontspannen periode, misschien na een woelige tijd waarin je samen met je partner veel problemen overwonnen hebt. De kaart kan er ook op wijzen dat je een nieuwe verbintenis kunt verwachten.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat Matiging je zien dat je bijna gelaten het werk doet dat je moet doen. In de positieve kant van deze kaart komt de rustige en harmonieuze sfeer van je werk naar voren. Let op voor gelatenheid en apathie.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn staat deze kaart voor de juiste maat en afstemming tussen lichaam en geest. Dat betekent dat je met jezelf in het reine moet komen, zonder kwellende zelftwijfel, spijt en zelfbeschuldigingen. Wees blij met jezelf. Met je lichaam en met je geest. Vanuit dit gevoel kun je anderen naar hun geluk leiden en een lichtend voorbeeld zijn.


Copyright - Privacybeleid