De Zon

De Zon is een kaart die warmte, optimisme en veel levensvreugde uitstraalt. Ze staat ook voor de verlichtende krachten van het bewustzijn. Daarmee krijg je duidelijkheid over zorgen, frustraties en ergernissen.

De kaart is bovendien een symbool van levenskracht die je de zonnige kant van het leven laat zien. De kaart spoort je dus ook aan om je eigen duisternis en schaduwkant te overwinnen en je zonnige aard te ontplooien.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties is de Zon een kaart die wijst op zonnige tijden. Ze staat voor warmte, onbekommerdheid en intens genieten. Dit is de kaart die geeft en geeft en geeft zonder zichzelf weg te geven en zonder iets terug te verwachten. Op het terrein van relaties betekent dit dat je in staat bent om de diepste wensen van je partner te vervullen.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Zon je zien dat je plezier hebt in je werk en dat je er nog succesvol in bent ook. Tenminste: je uitstraling is zonnig en warm. Gebruik je hartelijkheid om je doelen te bereiken, maar kijk uit voor hypocrisie.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn wijst deze kaart op het ontwaken en opbloeien van je zonnige kant. De kaart duidt erop dat je jezelf en anderen, meer dan vroeger, op een zonnige manier tegemoet treedt. Je stelt je grootmoedig op en bent bereid om te vergeven en vergeten. Stel jezelf voor dat het geregend heeft en er nu een zonnige nieuwe ochtend aanbreekt. Wanneer je met dit optimisme in het leven staat, zal je leven een gelukkig verloop kennen.


Copyright - Privacybeleid