Het Rad van Fortuin

Het Rad van Fortuin wijst er in veel gevallen op dat je je machteloos voelt en geen invloed hebt op de loop der dingen. Je maakt gebeurtenissen mee waar je verder amper invloed op hebt. De kaart wijst op overmacht. Op lot.

De kaart kan er ook op wijzen dat je bereid bent om nu het lot in eigen hand te nemen.

Je kan het gevoel hebben dat je bent overgeleverd aan de pieken en dalen van je leven en daardoor je hoop in de handen van het lot leggen.

Maar misschien is het beter wanneer je het lot zelf, actiever en met meer zelfbeschikking vormgeeft.Liefde en relaties
In je persoonlijke relatie wijst het Rad van Fortuin er op dat je je op dit moment niet prettig voelt in de bestaande situatie.

Dat kan zijn omdat je single bent en geen relatie hebt. Het kan ook zijn dat je in een problematische relatie zit. Neem je het heft in handen om je lot te veranderen?

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat het Rad van Fortuin je zien dat je je machteloos voelt. Heb je last van sleur en ingesleten patronen? Is je werk iets waarvan je het idee hebt dat het je allemaal overkomt zonder dat je er zelf werkelijk deel van uitmaakt? Misschien moet je je lot in eigen hand nemen?

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn betekent het Rad van Fortuin dat je meer begrip voor noodzakelijkheden moet ontwikkelen en dat je moet leren dat het Rad van Tijd je ertoe dwingt om door ervaringen te leren en te groeien. Juist door zelf de regie over je eigen leven te voeren, kun je leren van je ervaringen en groeien als mens.
Copyright
Privacybeleid
Contact