De Maan

De Maan is een kaart die je meeneemt naar de mysterieuze wereld van je psyche. De lichte kant van de Maan refereert aan romantische dromen, levendige fantasieen en een groot gevoel.

De Maan heeft echter ook een duistere kant, die vaak nog een stuk groter en invloedrijker is dan de lichte kant. Trefwoorden die bij de duistere kant horen zijn zaken als angst, onzekerheid en vrees voor het onbekende.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties toont de kant het makkelijkst haar romantische kant die dromen en luchtkastelen laat ontstaan. Daarnaast heeft ze echter ook de betekenis van onzekerheid en angst. Ze kan staan voor relaties waarin je te maken hebt met jaloezie of de angst om in de steek gelaten te worden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Maan je zien dat je reden hebt om bang te zijn. Bang dat een taak niet succesvol wordt afgerond of dat een project mislukt.

Misschien ben je bang dat anderen zien dat je helemaal niet zo goed bent als zij altijd dachten. Je kunt niet weglopen voor je angsten, dus haal diep adem en ga de confrontatie met je angst aan. Want in hoeverre is het een reele angst?

Bewustzijn
Ten aanzien van je bewustzijn symboliseert deze kaart op het krijgen van nieuwe inzichten. Volg daarvoor de weg van je angsten. Zie je angsten niet als een aansporing om je plannen te laten varen, maar juist als een betrouwbare richtingaanwijzer die je naar je doel leidt.

Deins niet terug wanneer de schrik je om het hart slaat. Probeer het gevoel ook niet te onderdrukken of ertegen te vechten. Je angsten zijn een onderdeel van jou. Ze horen bij je, of je dat nu leuk vindt of niet. Zet door en zeg 'ja' tegen je angsten. Die zullen daardoor vanzelf minder worden.
Copyright
Privacybeleid
Contact