De Wereld

De Wereld toont de hervonden eenheid, de ervaring van gelukzalige harmonie en de blijde afloop van een bepaalde activiteit. De kaart wijst erop dat je je eigen plekje gevonden hebt, waar dat dan ook is.

Het kan zijn dat deze kaart je erop wil wijzen dat je een belangrijke stap naar ware authenticiteit en volledigheid hebt gezet. De Wereld staat hoe dan ook voor gelukkige tijden.Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties zegt deze kaart je dat je thuis bent in je huidige relatie. De Wereld laat je zien dat je huidige partner niet zomaar een toevallige ontmoeting is, maar dat je iemand hebt gevonden die van betekenis is voor je leven en je ontwikkeling.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Wereld je zien dat je op je plek bent. Je hebt gekozen voor het beroep dat je wilt en je zet je talenten in voor iets waar je goed in bent. Welke stappen ga je nu nemen om je verder te ontwikkelen? Ga je door op dezelfde weg?

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn staat De Wereld voor een verblijdende ervaring. Je hebt de stap gezet naar zelfwording en heft het gevoel dat je bezig bent met je ware levenstaak. Treuzel niet. Je weg voert je direct naar de plaats waar je gelukkig zult zijn. Werk op een open manier aan je eigen plan. Het zal je lukken.
Copyright
Privacybeleid
Contact